شرکت IBM در دهه ۷۰ زبانی را با نام SEQUEL ابداع کرد. ماکروسافت در ابتدا SQL Server را با همکاری Sybase و برای اجرا در محیط OS/2 طراحی کرد. پس از جدا شدن مایکرو سافت و Sybase، شرکت اخیر موتور پایگاه داده خود را برای اجرا بر روی ویندوز NT توسعه داد در این مطلب به مفصلی از این تاریخچه پرداخته شده است.
شرکت IBM در دهه ۷۰ زبانی به نام SEQUEL را، خاص پرس و جو (query) از پایگاه های داده ابداع کرد. این واژه معادل زبان پرس و جوی ساخت یافته می باشد. به مرور بخش های جدیدی به این زبان اضافه شد تا جایی که دیگر نه تنها برای پرس و جو بلکه برای ساخت و مدیریت پایگاه داده و نکات ایمنی موتور پایگاه داده نیز بکار می رفت. شرکت IBM این زبان را به عموم عرضه کرد و پس از آن SQL نامیده شد. موتورهای پایگاه داده امروزی ویرایش های متعددی از SQL را بکار می برند. ویرایش مورد استفاده SQL Server نیز Transact-SQL T_SQL نام دارد.
مایکروسافت در ابتدا SQL Server برای هاست را با همکاری Sybase برای اجرا در محیط OS/2 طراحی کرد. هنگامی که مایکروسافت و IBM از هم جدا شدند، مایکروسافت کار را با سیستم عامل جدید و شبکه ای خود تحت عنوان سرویس دهنده پیشرفته ویندوز NT ادامه داد. در این مقطع مایکروسافت تصمیم گرفت SQL Server را شخصاً برای محصول جدید خود توسعه دهد. نام این محصول جدید SQL Server 4.2 بود که بعدها به ۴٫۲۱ ارتقاء یافت.
پس از جدا شدن مایکرو سافت و Sybase، شرکت اخیر موتور پایگاه داده خود را برای اجرا بر روی ویندوز NT توسعه داد (این محصول Enterprise Sybase Adaptive Server نامیده می شود) و مایکروسافت ویرایش ۶ و سپس ۵/۶ را عرضه کرد. ویرایش ۵/۶ این محصول که با قابلیت اجرا در محیط های NT و ویندوزهای ۹۵ و ۹۸ معرفی شد، بسیار وابسته به Sybase بود اما در ویرایش ۷٫۰ تیم مایکروسافت بتدریج کد مزبور را دوباره نویسی کرد و آن را تغییر داد. این شرکت ضمن ساختاردهی مجدد هسته مرکزی موتور پایگاه داده، یک بهینه ساز پرس و جوی پیشرفته و پیچیده و یک موتور ذخیره سازی پایگاه داده پیشرفته را نیز معرفی کرد.
لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرايط فعلی تکنولوژی مورد نياز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زيادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آينده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را مي طلبد تا با نرم افزارها شناخت بيشتری را برای طراحان رايانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پيشرو در زبان فارسی ايجاد کرد. در اين صورت می توان اميد داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرايط سخت تايپ به پايان رسد و زمان مورد نياز شامل حروفچينی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پيوسته اهل دنيای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گيرد.
پست های مرتبط
معرفی قابلیتهای جدید SQL Server 2019
راهنمای گام به گام نصب ۲۰۱۹ SQL Server
آشنایی با روش های ایجاد نسخه پشتیبان (بکاپ) در SQL Server